Érdi TéMA

Új csillag született! Milák Kristóf bravúros szereplése

2017. július 31. - T.M.A

Vannak Érden néhányan, akik egy ideje tudják, milyen gyémánt csillog az Érd Aréna medencéjének vizében. Az elmúlt hétvégén az egész világ megtanulta a nevét: Milák Kristóf.

kristof_milak_2016_1.jpg

Mindössze 17 éves. Egy súlyos szívbetegség után állt (szó szerint) talpra, és lett a magyar sport reményt keltő csillaga. A budapesti vizes világbajnokságon az egész világ megismerhette a nevét, láthatta tehetségét. Az Érdi Úszó Sport Kft. versenyzője, aki a legutóbbi országos bajnokságon legyőzte Cseh Lászlót, majd pár hónappal később korosztályos világcsúcsot beállítva lett junior Európa-bajnok az izraeli Netanyában. Szombaton pedig 100 pillangón (a gyengébbik számában!) ezüst érmet szerzett.

Az érdi női kézilabda mellett immár az érdi úszósport is felkerült a világ sporttérképére!

 

milak_ezust.jpeg

 

Büszkék vagyunk Rád, Kristóf! Valamennyi érdi nevében tiszta szívből gratulálok! Kívánom, hogy maradj mindig ilyen alázatos, szerény, sikerre törekvő, igazi sportember!

TéMA

 

fotó: Kovács Tamás (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://erditema.blog.hu/api/trackback/id/tr8112703067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása